0
Evrokup

FOTO: YouTube screenshot

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: ‘Uvek sam optimista! Šanse postoje, ali su daleko manje bez Pulena i Vajtheda’

Objavljeno: 01.03.21 u 20:58

Trener ekipe iz Bara se oglasio pred važan duel!

U klubu su zadovoljni velikim uspehom i prolaskom u TOP 16 fazu Evrokupa. Ambicije su porasle, ali šef stručnog štaba ekipe iz Bara je svestan problema. Mihailo Pavićević zna da je pred Mornarom težak zadatak.

Ekipa iz Crne Gore u naredna dva kola mora da savlada Gran Kanariju i Andoru, da bi nastavila takmičenje u TOP 8 fazi Evrokupa.

-Kao trener uvek sam optimista. Tako je i sada pred duel sa Gran Kanarijom. Plasmanom u TOP 16 fazu smo napravili istorijski uspeh, a zatim pobedili Gran Kanariju u gostima, čime smo probudili nadu da možemo i do četvrtfinala. Usledila je pomalo baksuzna utakmica protiv Andore koju smo nesrećno izgubili, zatim meč protiv Uniksa, a u međuvremenu smo ostali bez dva izuzetno bitna igrača, Džejkoba Pulena i Ajzeje Vajtheda-istakao je Mihailo Pavićević.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI PREOKRET: Srpski teniser savladao Italijana nakon velike borbe!

-Ostala su još dva meča, imamo šanse da se nađemo u TOP 8 fazi. Jasno je da su nam šanse daleko manje bez Pulena i Vajtheda. Smatram da je Gran Kanarija favorit na papiru uoči meča koji sledi, a isto važi i za ekipu Andore u poslednjem kolu. Međutim, nema predaje. Od ekipe koju vodim očekujem da protiv Gran Kanarije pruži maksimum. Očekujem borbu za svaku loptu, za svaki pedalj terena. Da li će to biti dovoljno da stignemo do pobede i ostanemo u trci za plasman u četvrtfinale Evrokupa, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, ako damo sve od sebe, ako pružimo maksimum, nećemo imati za čim da žalimo posle duela sa izuzetno kvalitetnom ekipom Gran Kanarije-zaključio je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter