0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

‘IMAO JE KLJUČEVE OD NAŠIH STANOVA’: Miljenik Partizanovih navijača otkrio koje metode je Vujošević koristio dok je bio trener crno-belih!

Objavljeno: 01.03.21 u 21:14

Nekadašnji košarkaš Partizana prisetio se rada s legendarnim trenerom…

Jedan od najomiljenijih stranaca koji su nosili dres Partizana, svakako je Žofri Lovernj, koji se u klupskom podkastu o Partizanu prisetio rada s Duškom Vujoševićem i ostalih stvari vezanih za Beograd.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Francuz je na početku otkrio kako se Vujošević zainteresovao za njegove usluge.

– Vujošević je došao do Lea Vestermana (eks košarkaš Partizana i Lovernjov najbolji prijatelj prim. aut) i pitao ga ko je ‘Žofri Lovernj’. Vujošević je hteo da čuje kakav sam čovek, a ne košarkaš. Voleo me je, rekao je Lovernj.

FOTO: YouTube/Printscreen

Pomenuo je neke od navika Vujoševića i saglasio se sa njima.

– Voleo je da ima ključeve stana od igrača da bi ih proveravao da li spavaju ili izlaze. Sa ove distance, mislim da je u pravu, lako se izgubi glava kada si mlad igrač, kazao je Lovernj.

Lovernj je istakao da ljubav koja kod Srba postoji prema košaraci, nije nešto na šta je naišao u domovini.

– Kod njih je strast luda i to ne može da se opiše. Došao sam iz zemlje u kojoj niko ne mari za košarku, a onda vidiš da te prepoznaju na svakom koraku. Posle partizana nije bilo lako igrati bilo gde, nemaš takav osećaj, naveo je Lovernj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter