0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

‘ZLATANE MNOGO SI GLUP’: Nižu se uvrede Ibrahimoviću nakon kritika upućenih Lebronu!

Objavljeno: 28.02.21 u 21:57

Zlatan Ibrahimović se nalazi na meti mnogih sportista nakon kritika upućenih najboljem košarkašu na svetu.

Nekadašnji legendarni NBA košarkaš Beron Dejvis žestoko je isprozivao Ibru. On se svojevremeno proslavio u Boston Seltiksima, a evo šta je imao da poruči fudbalskoj zvezdi:

Zlatane, ostani van Los Anđelesa. El Ej Galaksi ionako ništa ne valja. A ti si mnogo glup. Vrati taj ukradeni Zohan izgled Adamu Sendleru. I pusti Kralja da govori, bio je jasan Dejvis.

Švedski fudbaler je u svojoj izjavi prvo rekao kako ceni Džejmsa, ali je potom nastavio oštro. On je istakao da Lebron ne bi trebao da se meša u politiku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ono što on radi je fenomenalno, ali ne volim kada ljudi sa određenim ‘statusom’ pričaju o politici. Radi ono u čemu su dobar. Ja igram fudbal jer sam najbolji u tome. Da sam političar, bavio bih se politikom. Ovo je prva greška koju poznati naprave kada osete da su to postali. Mislim da je bolje držati se dalje od takvih pitanja i raditi ono u čemu si dobar, bile su Zlatanove reči.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter