0
Evropske lige

FOTO: FSS

VRAĆAM SE U REAL, PRATE ME I OVDE! Jović pričao o novom selektoru, Zvezdi i Madridu!

Objavljeno: 28.02.21 u 20:15

Mladi napadač je govorio o planovima za budućnost.

Luka Jović je prošle sezone bio na udaru navijača Reala. Klub iz Madrida je odlučio da ga posalje na pozajmicu tamo gde se on oseća kao kod kuće – u Ajntraht.

PROČITAJTE JOŠ: TADIĆ POGOĐEN! Huligani izazvali haos! (VIDEO)

To je za srpskog reprezentativca ispalo odlično, vratio se u formu, ali je i nadogradio igru Ajntrahta. Ipak, istakao je da se sigurno vraća u Madrid.

Ja sam igrač Reala i sigurno se po završetku sezone vraćam u Madrid. A šta će biti na leto, to zaista ne znam u ovom trenutku. Kad pričamo o ciljevima Ajntrahta, trenutno stvarno ide odlično i ako ovako nastavimo siguran sam da ćemo se plasirati i u Ligu šampiona… Za mene je važno da koristim svaku šansu i da igram što više. Posle dolaska u Ajntraht i uspešnog početka, stigle su čestitke iz Madrida i moram da kažem da mi je jako drago što su nastavili da me prate i ovde, počeo je Jović.

Zvezda je nakon sjajne igre protiv Milana sigurno u ‘žiži javnosti’. Luka nije propustio da naglasi kako je to njegov klub za sva vremena.

– Crvena zvezda je moj klub za sva vremena. Pratim redovno rezultate i preko medija sve što se dešava na Marakani. Objektivno govoreći Zvezda ima najkvalitetniji tim u Srbiji i bilo bi veliko iznenađenje da ne osvoji titulu, uz naravno poštovanje svih ostalih. Što se tiče Evrope, Zvezda je i ove sezone ostavila odličan utisak. Malo je nedostajalo pa da eliminiše i veliki Milan… Svi treba da budemo ponosni na igrače, jer su zaista zaslužili da prođu dalje. Nažalost, spletom okolnosti nisu imali dovoljno sreće, ali u svakom slučaju su opet napravili sjajan rezultat i ja im na tome od srca čestitam.

FOTO: Luka Jović/Instagram

Stigao je novi selektor, Dragan Stojković Piksi i već u martu startuju kvalifikacije. Centarfor nacionalnog tima, upitan je kako vidi novu realnost.

Dragan Stojković je legenda svetskog i našeg fudbala. Verujem da ćemo imati priliku da naučimo od njega i da ćemo sa njim imati velike šanse da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. Nadam se da ću zaslužiti poziv za predstojeće okupljanje i ako se to dogodi učiniću sve da opravdam poverenje. Govorio sam i ranije, do Katara možemo samo ako budemo maksimalno angažovani i posvećeni. Grupa jeste teška, imamo i nezgodan raspored, u martu nas u Beogradu očekuje utakmice protiv direktnih konkurenata u borbi za prvo mesto. Imamo kvalitet da budemo najbolji u grupi, ali to moramo i da pokažemo na terenu, zaključio je Luka Jović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter