0
Analize

FOTO: Twitter/Screenshot

UZBUDLJIVA NEDELJA U PREMIJER LIGI: Dan derbija na ostrvu!

Objavljeno: 28.02.21 u 10:55

Zanimljive utakmice očekuju nas danas u Premijer ligi, a odigraće se čak tri derbija.

Naime, u derbiju kola sastaju se Čelzi i Mančester Junajted na ‘Stamford Bridžu’, u derbiju Londona koplja ukrštaju Kristal Palas i Fulam, a na ‘King Pauer‘ stadionu Lester dočekuje Arsenal.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

U ostalim utakmicama Liverpul gostuje Šefild Junajtedu dok Totenhem dočekuje Barnli.

Mančester se muči sa povredama i imaće težak posao protiv ekipe Čelzija, kojoj kladionice daju blagu prednost. Naime u timu crvenih đavola zbog povreda neće biti Pola Pogbe, Fila Džounsa i Huana Mate, a Edison Kavani, Mektomini i Van de Bek su pod znakom pitanja. Međutim, na poslednje četiri utakmice Čelzi nije savladao ekipu Mančestera a na poslednje tri su izgubili. Plavi odlično igraju kod kuće u poslednje vreme i imaju 4 pobede i jednu nerešenu utakmicu tako da ćemo, po svemu sudeći, gledati jednu otvorenu utakmicu. Utakmica počinje u 17:30.

Fulam će od 13h nastaviti svoju grčevitu borbu za opstanak protiv Kristal Palasa, a ekipa Luke Milivojevića čvrsto se drži na sredini tabele. Aleksandar Mitrović opet nije u startnih jedanaest, a u ekipi Palasa pod znakom pitanja je najbolji fudbaler Vilfred Zaha.

Lester je na još jednom testu i dočekuje Arsenal koji se plasirao u narednu fazu Lige evrope i dobio je vetar u leđa, dok su popularne lisice u istom takmičenju izbačene od strane Slavie iz Praga iako je bio favorit u ovom meču. U ekipi Lestera i dalje nema jednog od najboljih igrača Medisona, dok Mikel Arteta može da računa na skoro sve igrače. I ovu utakmicu možete pratiti od 13h.

Od 20:15h Liverpul gostuje Šefildu i mora da se vrati na pobednički kolosek ako ne želi da nastavi da tone na tabeli, jer ako ovako nastave, redsi će ostati i bez lige šampiona sledeće sezone. Pobedu će tražiti protiv ekipe Šefilda koja, kako za sad stvari stoje, sigurno ispada iz lige. Ovo bi mogla da bude utakmica koja će Liverpul probuditi iz zimskog sna iako ekipa Jirgena Klopa i dalje ima velikih problema sa povredama.

Totinhem dočekuje Barnli i nastojaće da prekinu crnu seriju od čak 5 poraza u poslednjih 6 utakmica u Premijer ligi. U Ligi evrope su bili fantastični i deklasirali su ekipu Volfsbergera ukupnim rezultatom 8:1. Utakmica počinje u 15h

Uživajte u nedelji i derbijima koja nam je priredila Premijer Liga.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter