0
Atletika

FOTO: Youtube/Screenshot

‘TUŽNA SAM, HTELA SAM ČETVRTO ZLATO!’: Ivana Španović se obratila fanovima na Jutjubu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.21 u 20:45

Ivana Španović će zbog povrede propustiti Evropsko dvoransko prvenstvo u Torunu.

Najbolja srpska atletičarka nadala se da će u Poljskoj osvojiti četvrto uzastopno zlato u skoku u dalj. Ipak, zbog povrede će ove godine morati da otkaže učešće u Torunu.

– Iskreno sam mislila da ću ovaj vid komunikaicje sačuvati za sledeći vikend kada sam mislila da ću se obratiti kao četvorostruka prvakinja Evrope. Ali, očigledno da to nije plan za mene. Dobila sam mnogo poruka i iskoristila sam priliku da se javim, da potvrdim da sam doživela povredu na jučerašnjem treningu u Beogradu. To je trebalo da bude poslednji tehnički trening pred put u Torun, počela je Ivana u videu na svom Jutjub nalogu.

Ona je naglasila da je neizmerno tužna što mora da propusti ovo takmičenje, posebno jer je cela godina bila u znaku pandemije.

Nije kraj i kad budem sutra otišla da snimim, nadam se da neće biti strašno i da ću moći da se vratim treninzima koliko već sutradan. Pripreme za Tokio ostaju iste, čeka me i prvi miting Dijamantske lige u maju. Naravno, najveći cilj je Tokio, a to će biti moje poslednje Olimpijske igre. Podređena sam tome i želim da budu moje najbolje Igre do sada. Ako mogu ikakav savet da dam bilo kome je da nikada ne živite za tuđa mišljenja, a kamoli da od njih zavisite i da utiču na ono što radite, najavila je Španovićeva.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

EP u dvorani u Torunu će se održati od 5. do 7. marta. Ivana Španović je osvojila 3 zlata na prethodna 3 prvenstva (2015, 2017. i 2019. godine).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter