0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

PROTIVNICI GA NAZIVALI PI***: Tadić rešio derbi, a onda je nastao haos! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.21 u 19:15

Derbi holandskog fudbala, završen je golom Dušana Tadića u 92. minutu.

Samo nekoliko dana nakon što su oba kluba igrala bitne mečeve u Ligi Evrope, odigrala se ‘utakmica svih utakmica’ u Holandiji. Meč između PSV-a i Ajaksa završen je rezultatom 1:1.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Zahavi je u 39. minutu doneo slavlje domaćinu kome je u 78. poništen pogodak zato što je Fergeson igrao rukom. Slična takva situacija desila se u prvom minutu nadoknade vremena, ovog puta u šesnaestercu PSV-a, gde je Damfris skrivio penal. Siguran sa bele tačke bio je srpski reprezentativac Dušan Tadić i tako je stavio tačku na ovaj meč.

Pre tog penala, ali i posle njega, bilo je svega i svačega na terenu. Tadić je sve to objasnio novinarima.

Uzmem ja loptu da izvedem jedanaesterac, a trojica igrača PSV-a stanu ispred mene i Damfris (koji je skrivio prekršaj za najstrožu kaznu) mi kaže da sam pi***, da nisam nikakav vođa, da ću promašiti. Onda ja dam gol i, šta sam mogao da uradim? Da mu se zahvalim što me je nazvao pi***? Ne, nije takva zahvalnost moj mentalitet. Rekao sam i ja njemu to isto i… to je sve, počeo je jedan od najboljih igrača Ajaksa.

Na pitanje medija, da li je on kojim slučajem Damfrisu ‘spominjao majku’, Dušan je rekao sledeće:

Kome spominjao majku? Damfrisu? Nisam ni reč rekao o njoj! Neki igrači rivala su želeli da ‘unište’ taj moj penal, dolazili su do mene, govorili da sam idiot… Ali, kada sam pogodio mrežu, samo sam ga (Damfrisa) traži pogledom, kako bi začepio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter