0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

PRIJOVIĆ ZASIJAO: Promašio je penal, ali het-trik i pobeda stavljaju osmeh na lice! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.21 u 21:25

Izgleda da srpski reprezentativac konačno pronalazi svoju formu.

Al Itihad je savladao Al Kadisiju rezultatom 4:1, a briljirao je Aleksandar Prijović. On je postigao het-trik, prvi put posle 2018. i utakmice grčkog kupa.

U prvih pola sata igre, ništa nije slutilo da će Prijović imati ovako dobar učinak. Domaćini su poveli u 31. minutu, ali odgovor Itihada je došao brzo. Aleksandar je iskoristio asistenciju Al Bišija i u 43. minutu doneo izjednačenje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U drugom poluvremenu nije baš najbolje krenulo za Al Itihad. Dosuđen im je penal, srpski reprezentativac je stavio loptu na belu tačku, no nažalost nije bio uspešan. Tada se igrao 54. minut.

U narednih 15 minuta vidimo pravu dominaciju Itihada. Prvo je Al Šahafi zatresao mrežu protivnika u 65. minutu, a zatim se za svoj promašaj sa penala iskupio Prijović. Igrao se 69. minut, prihvatio je loptu sa desne strane i lako postigao svoj drugi gol na meču.

Svoj het-trik ‘ubica’ je upotpunio u 82. minutu. Al Kadasija je mogla i ubedljivije izgubiti utakmicu, ali poništen je gol Romarinja minut pred kraj meča.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter