0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

OPET U CENTRU PAŽNJE: Jokić ponašanjem šokirao novinare! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.21 u 18:40

Nikola Jokić se ponovo našao u centru pažnje.

Popularni ‘Džoker’ je ostvario još jedan tripl-dabl učinak u lakoj pobedi nad Oklahomom. Ipak, američke novinare je više zaintrigiralo njegovo ponašanje na konferenciji za medije nakon meča.

Poznati novinar, Džoel Raš iz ‘Forbsa’ pitao je Jokića šta misli kada će zbog velikog broja povreda Nagetsi biti onakav tim kao u prošloj sezoni.

Moja greška, brate. Nisam slušao pitanje, iskren je bio srpski reprezentativac.

Stvar koja je posebno zainteresovala sve bila je Rašova rekacija nakon konferencije. Džoel, koji se uključio iz Japana, priznao je jednu stvar:

Hteo sam da vam pokažem kompletniji odgovor Džokera jer je moja supruga smatrala da je bio baš smešan, ali pre nego što smo uopšte došli do njegovog priznanja, ona je rekla ‘Koji mu je *** s ustima?! Da pitam sve vas koji me prate, šta to Jokić radi s ustima dok ja počinjem moje pitanje? Vrlo čudno, zaključio je novinar uz snimak koji je objavio.

Nikoli je ovo bio 8. tripl dabl u sezoni. Više od njega ostvario je jedino Rasel Vestbruk, koji nastupa za Vašington Vizardse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter