0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

TUHEL ISKREN PRED DERBI SA JUNAJTEDOM: Nemac i dalje pamti veliki poraz od Solskjera!

Objavljeno: 27.02.21 u 10:59

Fudbaleri Čelsija dočekuju Mančester junajted u derbi meču 26. kola Premijer lige.

To će biti novi okršaj Tomasa Tuhela i Olea Gunara Solskjera, dvojice trenera koji su se prvi put sastali pre dve godine u osmini finala Lige šampiona.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Tada je Norvežanin sa Junajtedom naneo veliki poraz Tuhelu i Pari Sen Žermenu usred Pariza (1:3).

Nemački stručnjak se uoči duela u Premijer ligi prisetio svega.

– Da budem iskren posle tog meča dva dana sam bio kao u tunelu, nisam mogao ni sa kim da pričam i da razmišljam niočemu drugom osim o tom porazu. To mi je bio najgori poraz jer je došao potpuno neočekivano. Nikad mi se tako nešto nije dogodilo pre toga. Zato je bilo sve teško da se prihvati – iskren je Nemac.

On kaže da od tada drugačije vrednuje pobede i poraze.

– Uvek se pitam šta sam mogao bolje da uradim? Šta sam uradio, a šta nisam? Sa svakim porazom je tako. To je bila posebna situacija, valjda me je zato sve tako pogodilo jer sam želeo najbolje za svoj tim, tako očajnički – rekao je strateg Čelsija, a potom dodao:

– Da li sam dobar gubitnik? Tu i tamo, ali pokažite mi dobrog gubitnika na ovom nivou. Volimo da se takmičimo i pobeđujemo. Tome se nadam u meču sa Junajtedom – zaključio je Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter