0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

SAŠO FILIPOVSKI: ‘Očekujem da se borimo od prvog do poslednjeg minuta! Morali smo mnogo bolje’

Objavljeno: 27.02.21 u 20:15

Partizan je doživeo poraz u ABA ligi.

Nakon neizvesne završnice i produžetka, Zadar je savladao Partizan rezultatom 96:94.

Trener ekipe iz Beograda, govorio je o današnjoj utakmici, ali dotakao se i narednog izazova. Crno-beli su znatno oslabljeni, a van terena se nalaze Novica Veličković, Markus Pejdž, Vil Mozli, Erik Mika, a tokom meča se povredio i Rade Zagorac.

-Čestitam Zadru na pobedi. Mi smo napravili mnogo grešaka tokom meča, nismo iskoristili prilike koje smo imali da prelomimo meč. Morali smo da odigramo mnogo bolje da bi stigli do pobede u Zadru, pre svega u odbrani. Vremena za neku veliku analizu nema, moramo da se osvežimo, imamo problema sa povredama, u ovom sastavu idemo u Italiju gde ćemo odmeriti snage sa Trentom u TOP 16 fazi Evrokupa. Očekujem da se borimo od prvog do poslednjeg minuta, da odigramo daleko kvalitetnije u odbrani, nego što je to bio slučaj protiv Zadra – rekao je Sašo Filipovski. 

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PORAZ PARTIZANA: Zadar nakon produžetaka do pobede!

-Oslabljeni smo, imamo problema, ali ponavljam, očekujem veliku borbu, bolju igru u odbrani, jer je to osnovni preduslov da stignemo do pobede u Italiji. Jasno je da nas očekuje težak posao- istakao je Filipovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter