14
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Printscreen

PREDSEDNIK VUČIĆ ODGOVORIO VULETIĆU: ‘Rekao bih mu mnogo više, ali ću prepustiti građanima da sve vide i čuju’

Objavljeno: 27.02.21 u 11:20

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na izjave doskorašnjeg potpredsednika FK Partizan, Vladimira Vuletića.

Vuletić je nedavno poručio da predsednik Srbije ne bi smeo u javnost da iznosi detalje iz istrage o ekipi Veljka Belivuka.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Nekadašnji potpredsednik crno-belih je rekao da je nedopustivo da predsednik Srbije govori o detaljima, a da još nije podignuta optužnica, na šta je Vučić u razgovoru za ‘TV Prva’ rekao:

– I sami ste videli da su mi prethodnih nekoliko dana govorili da je skandalozno da se nekom presuđuje unapred, neki su stali na različite načine u odbranu gotovo svih organizovanih kriminalnih grupa. Oni se ućute na dva-tri dana. A onda kreću prvo politički spinovi, zatim lažni i stvarni profesori i svi ostali koji kreću da štite tu kriminalnu grupu govoreći kako je to zbog toga što neko hoće da se obračunava sa fudbalskim navijačima, najviše je stradalo fudbalskih navijača baš tog kluba.

Na pitanje voditeljke da li govori o Vladimiru Vuletiću i tim njegovim rečima, predsednik je dodao:

– Da, u pravu je on. Narod će videti uskoro, za koji dan, pa će prosuditi jesam li se ja ponašao nedopustivo ili se taj čovek ponaša nedopustivo. Rekao bih mu mnogo više, ali ću prepustiti građanima da sve vide i čuju!

0
0

14 Komentara

  1. Vucic da se ne zaklanja iza „naroda“ jer se dobro zna ko su oni,cergini foloveri kao I on. Oni ga I odrzavaju na vlasti jer je stvarna addresa sns u Lj. Bogdana. Zna se ko uobicava imati po nekoliko addresa. Ti Belivuci su vassa gamad koju ste poslali I poturili kao svoje kukavicije jaje Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  2. E glupandri jedni!!.Pa sam Vuletic ucestvovao sa ovim ubicama u prljavim poslovima,zato i pobegao iz Partizana.Svi ce oni odgovarati za svoje prljave radnje i zlocine!!!.Nego neka se uskoro spremi Djilas , da vidimo kako je prebacivao pmilione iz Srbije u inostranstvo!!!.Sve dodje na svoje.Srbijo samo napred sve cisti,dizi plate i gradi!!!.

    0
    0
    Odgovori
  3. “ Lazni orofesor“(taj epitet sam mu dao, jer pislije toliko bezobzirnih istupanja, a bojim se ikriminalnih radnji najblaze receno i zasluzuje), Vuletic zajedno sa svojim ljudima je davao plate(5000€!!!!) Belivuku , (i sigurno ne samo njemu)i, sasvim sigurno i nekima jos od tih kriminalaca, ubica i huligana. Vrlo vjerovatno su clanovi uprave Partizana upleteni u zajednicke poslove sa tim ubicama(na zalost ne samo oni)i sada traze razlicite izgovore da bi to zataskali. Nevjerovatno da u 3 velike prostorije na stadionu niko nije znao sta je u njima(ma dajte molim vas). Ti kriminalci su usli uuprave klubova, imaju udjela u odlucivanju, a nioi nema pojma o tim ljudima(cime se oni bave). U kojoj “ krizi morala“su danasnja moderna drustva da je to nevjerovatno. Srbija na zalost sa zemljjama bivse Jugoslavije prednjaci. Upalite tv, pocnete da citate novine, oni prikazuju stanove, auta, kuce, pisu tekstove o kriminalcima, starletama(prostitutkama), estradnim radnicima(oni nisu umjetnici), objavljuju se “ gole “ slike samozvanih diva, prikazuju se 24 sata raznorazni “ rijaliti“(najgore u svemu tome sto se i objavljuju za nase uslove nevjerovatni honorari). ljudi sa kupljenim diplomama sa privatnih fakulteta postaju ministri,… I kao slag na tortu javlja se ovaj kvazi profesor i brani kriminalce.

    0
    0
    Odgovori
      • Mislis da je policija izmislila da Belivuk ima platu u partizanu od 5000ev pogodi kome ce narod da vjeruje policiji ili upravi partizana,,,

        0
        0
        Odgovori
    • Ne lupaj! Majmunski manir koji je deo vaseg ponasanja a to je pusticemo laz u opticaj a onda se na nju referirati kao da je istina. Ko to kaze da su primali platu? Izmisljate a sve sa ciljem da jedan Klub koji vam je trn u oku samo iz vama poznatih razloga (a nema ih!) denuncirate i radite mu o glavi!
      Prof. Vuletic je u pravu da niko ne moze biti mirodjija u svakoj corbi, pogotovo onoj koju je cesto i sam kuvao! Zacepite vise botine pogane!
      Neka se ide na sud i svestrano sagleda istina stvari a ne da se dize hajka na sve i svakoga oko svega!

      0
      0
      Odgovori
  4. Debilana. Okretanje cinjenica. Tipično za političare, a posebno za Vučića.
    Naravno da je protuzakonito iznositi detalje o istrazi javno, kao što je glupo donositi presude pre suđenja, jer to je uticaj na sud, koji bi trebao da je samostalan.
    Vučić je zvezdas i to ne sakriva, zapravo na sve načine pokušava da naškodi Partizanu a zaštiti svoju mezimicu. Čak to i ne krije….ali ovo što trenutno radi je glupo, čak i od njega.

    0
    0
    Odgovori
  5. Stvarno ne volim vuletica ovog jos manje da li je realno da se najboljo student pravnog fakulteta u istoriji svih fakulteta boji da odgovori vuleticu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter