0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

NOVI PAZAR PREGAZIO MAČVU: Birmančević ponovo strelac u pobedi Čuke!

Objavljeno: 27.02.21 u 16:18

Četiri veoma zanimljiva susreta odigrana su u okviru Superlige Srbije od 16h.

Novi Pazar je na svom terenu dočekao Mačvu i tom prilikom im naneo težak poraz. Domaćin je slavio rezultatom 4:0, a golove su redom postizali Sise u 8. minutu, Gigić u 10. minutu, Aganspahić u 33. minutu i potom Blagojević u 59. minutu. Pazarci ovom pobedom nastavljaju da sanjaju opstanak u Superligi, dok će Mačva gotovo sigurno ispasti!

U svojevrsnom derbiju, sastali su se Radnički iz Niša i gosti sa samog severa SrbijeSpartak iz Subotice. Tom prilikom slavili su gosti, minimalnim rezultatom. Jedini pogodak je viđen u 82. minutu susreta, a delo je Šimure!

Čukarički je nastavio da igra na visokom nivou i napada mesto u koje vodi u Evropu na leto. Ovog puta bili su bolji od Bačke, 1:2. Domaćin iz Bačke Palanke je poveo u 53. minutum, ali su ‘Brđani’ imali spreman odgovor. Golovima u 72. i 85. minutu došli su do preokreta i pobede. Golove za Čukarički su postigli Birmančević i Šapić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter