0
Evropske lige

MESI DONEO IZNENAĐUJUĆU ODLUKU! Argentinac ostaje u Barseloni ukoliko mu klub ispuni dve želje!

Objavljeno: 27.02.21 u 11:50

Fudbaler Barselone Lionel Mesi se predomislio i neće napustiti Barselonu, prenosi španska ‘Marka’.

Nekoliko razloga se navodi za tu odluku, a svakako najvažniji su izvesna promena predsednika kluba, kao i nezadovoljstvo Mesija ponašanjem Pari Sen Žermena, koji javno šalje poruke kako će ga dovesti na leto.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Argentinac je navodno ljut na PSŽ zbog toga što čelnici ovog kluba pričaju o transferu, iako Mesi nikada nije imao nikakve kontakte sa ‘Svecima’.

Takođe, ni njegov otac, koji je inače Mesijev menadžer, nema nikakve kontakte sa drugim klubovima i nalazi se u Argentini.

Čelnici Barse će pokušati da završe novi ugovor sa Mesijem uskoro, jer mu ovaj ističe na leto, a jedan od razloga su i pojačanja koja su obećali. Najviše se pominju Serhio Aguero i Žoržinjo Vajnaldum koji su i Mesijeva želja, a koji su na leto slobodni.

Erling Haland, Matijas De Liht i Žules Kunde su takođe Barsine žellje, ali katalonski klub nema novca za ove transfere, navodi ‘Marka’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter