0
Domaći fudbal

Foto: FK Radnički Niš

GAĆINOVIĆ NAKON PORAZA: ‘Izvinjavam se svima!’

Objavljeno: 27.02.21 u 19:49

Veoma iskren nakon utakmice bio je iskusni stručnjak.

Spartak je slavio na gostovanju u Nišu, pogotkom Šimure. Nakon meča javnosti se obratio trener Radničkog iz Niša i tom prilikom uputio izvinjenje.

‘Pre svega želim da se izvinim sportskoj javnosti Niša zbog ovog poraza. Mom dugogodišnjem saradniku i prijatelju Vladimiru Buaču želim da čestitam na pobedi i želim mu sve najbolje u nastavku karijere. Dokazao je da je izrastao u ozbiljnog trenera. Želim i Spartaku da se plasira u Evropu.’ – rekao je i potom dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Današnja utakmica bila je teška, ali ni vetar, ni loš teren, ni problem sa ‘bonusima’ ne smeju da nam budu nikakav izgovor. Nismo bili dobri i izgubili smo. U prvom poluvremenu smo imali inicijativu, nismo iskoristili neke situacije koje smo morali, a u finišu smo surovo kažnjeni nakon tog kornera. Za taj gol nije kriv mladi golman Milorad Kojić, koji je budućnost ovog kluba. Krivi su svi. Analiziraćemo uzroke ovog poraza i pokušaćemo da pokažemo brzu reakciju.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter