6
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

BORJAN STAO U ODBRANU GOBELJIĆA: ‘Mnogi ga napadaju, a ne znaju da je igrao sa otečenim zglobom’

Objavljeno: 27.02.21 u 13:25

Iza fudbalera Crvene zvezde, Marka Gobeljića, je veoma težak period. 

Igrač crveno-belih je skrivio penal, promašio zicer i bio isključen, i sve to na jednoj utakmici protiv Milana na ‘San Siru’ gde je Zvezda eliminisana iz Lige Evrope.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Javnost se odmah posle utakmice podelila, jedan deo ne može da mu oprosti lošu partiju, a drugi, poput navijača crveno-belih i kapitena Crvene zvezde, Milana Borjana, je stao u njegovu odbranu.

– Mnogi ga napadaju, ali taj dečko ima veliko srce i gine za Crvenu zvezdu. Ne znaju da je igrao sa otečenim zglobom. Mi smo tim i držimo se zajedno. Pravi zvezdaši znaju ko je Marko Gobeljić i veruju u njega kao što veruju u mene i ostale igrače… To je sve fudbal, pogodila ga je lopta u ruku, ali šta da se radi. Dao mu je žuti karton za to, a nije trebalo – smatra Borjan.

Promašio je šansu, ali promašio je i Ibrahimović, promašuju vrhunski igrači u još bitnijim situacijama. Velika podrška za mog brata Gobelju – poručio je golman crveno-belih za ‘Sportski žurnal’.

0
0

6 Komentara

  1. Bilo ko da je igrao bilo bi bolje! Rezervni golman na primer.. A Gobrljicu zabraniti da se bavi fudbalom. Zajebi ova opravdanja, ne moze neko da uzima pare i da uradi tako nesto. Zamisli platis molera da ti sredi zid a on uzme i srusi ga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter