0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube screenshot

ZADAR PA TRENTO: Filipovski optimističan pred put!

Objavljeno: 26.02.21 u 12:25

Košarkaše Partizana očekuje utakmica sa Zadrom uz mnogobrojne probleme koje imaju.

Trener crno-belih najavio je da će Partizan dati sve od sebe da izvuče maksimum. Pohvalio je ekipu Zadra i naveo recept kojim njegov tim mora da se vodi.

– U narednom meču ćemo dati sve od sebe da izvučemo maksimum iz onoga što imamo. Zadar ima veliku širinu u napadu i igrače koji dobro pogađaju za tri poena. Četvorke su pokretljive i brze, tako da imaju dosta kreatora i igrača za igru 1 na 1. Na utakmici će biti važna naša osnova igre, koliko dobro ćemo uspeti da odbranimo 1 na 1 pikenrol, kako ćemo puniti reket, zatvarati spoljne igrače na skoku i braniti kontranapad, rekao je Filipovski.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Partizan će u subotu od 17 časova igrati protiv Zadra u Hrvatskoj, pa će nakon toga produžiti u Italiju. Tamo ih 3. marta očekuje dosta bitan meč protiv ekipe Trenta u okviru 5. kola TOP 16 faze Evrokupa.

Pred polazak se oglasio i Nemanja Dangubić koji je napomenuo da očekuje težak meč sa Zadrom.

Očekuje nas teška utakmica protiv Zadra koji je veoma neugodna ekipa sa kvalitetnim igračima u rosteru. Igraju dobro, pogotovo na svom terenu, tako da ćemo morati da damo svoj maksimum kako bismo došli do pobede, izjavio je krilni košarkaš najtrofejnijeg srpskog kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter