in ,

UBIO SE ČUVENI AMERIČKI TRENER: Optužen je za seksualno uznemiravanje i krijumčarenje ljudi!

FOTO: Youtube/Screenshot

Događaj koji je uznemirio čitavu javnost u Americi.

Džon Gedert je izvršio samoubistvo samo nekoliko sati nakon što je optužen za seksualno uznemiravanje, ali i krijumčarenje ljudi. On je bio trener ženske gimnastičke reprezentacije SAD na Olimpijskim igrama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Juče je u toku dana tužilaštvo podiglo opužnicu protiv njega i to po 24 tačke.

Džonu Gedertu se na teret stavlja da je koristio silu, prevaru i zaveru protiv mladih sportista koji su mu dolazili na gimnastičke treninge, i to iz finansijskog koristoljublja. Žrtve su patile od raznih stvari, počev od lošeg načina ishrane, bulimije, anoreksije, sve do pokušaja samoubistava, samopovređivanja, preteranih fizičkih napora, konstantnih teranja da vežbaju i povređeni, ali su bili podložni i ekstremnim emotivnim zlostavljanjima, kao i fizičkim, uključujući i seksualne napade, javili su iz tužilaštva.

Gedert je 2012. godine vodio reprezentaciju na OI, a tu je sarađivao blisko i sa Lerijem Nasarom. Nasar je takođe zlostavljao preko stotinu sportiskinja i za to je krivično odgovarao.

O detaljima samoubistva se niko nije oglasio. Njega je nekoliko gimnastičarki optužilo za zlostavljačko ponašanje kada su svedočile baš na suđenju Nasaru.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

POTPISI NA BANJICI: Rad spremio ugovore za četiri igrača iz omladinske škole

BOROVČANIN U BOLNICI: Legendarni bokser pozitivan na korona virus!