0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

TOMAS TUHEL PRED VELIKI DERBI: ‘Nadam se da ćemo pobediti! Junajted je kvalitetna ekipa’

Objavljeno: 26.02.21 u 18:14

Ljubitelji fudbala imaju priliku da uživaju u duelu dva velikana.

U nedelju od 17:30h, Čelsi dočekuje ekipu Mančester Junajteda. Tim iz Londona je trenutno peti, dok ekipa sa ‘Old Traforda’ zauzima 2. poziciju.

-Nadam se da ćemo pobediti, iako smo svesni izazova sa kojim se suočavamo. Junajted ima kvalitetne igrače, odlične rezultate u gostima, dobro se brane, odlični su u tranziciji-rekao je Tuhel.

-Sastajao sam se dva puta sa Solšerom. Rezultati su bili neobični. Nadam se da će za promenu sada moj tim da slavi na domaćem terenu. Bićemo spremni-poručuje iskusni stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: ZANIMLJIVO KAO I UVEK: Objektiv i BVK u četvrtfinalu Soccer Zlatnog kupa!

Mislim da nikome nije lako da igra protiv nas. Ali svesni smo da moramo da napredujemo, svakog dana. Još nismo ‘konačni proizvod’. Mi smo snažan tim, igrači su željni nadmetanja i to je ono što nas čini jakima-rekao je Nemac.

Odgovorio je i na pitanje o tome da li je ovo najbitnija utakmica od kada je trener Čelsija.

-Ne znam. Svaka naredna je velika i važna. Igrali smo već londonski derbi, bila je utakmica u Madridu, sastali smo se sa Liverpulom i Evertonom. Prevazišli smo velike izazove-zaključio je Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter