1
Evroliga

FOTO: Twitter screenshot

REKORD KARIJERE MICIĆA: Efesu pripao turski derbi!

Objavljeno: 26.02.21 u 20:55

Neverovatno veče u Istanbulu gde je ekipa Efesa ubedljivo slavila protiv Fenerbahčea rezultatom 74:106.

Vasilije Micić odigrao je meč karijere u Evroligi i postigao čak 37 poena, što mu je i novi rekord karijere. Šut za 3 poena bio je 6/6 a slobodna bacanja 11/11 i ovo će veče sigurno pamtiti. Kokoškov i Gudurić nisu mogli ništa, a ekipa Efesa ostvarila je sedmu pobedu u poslednjih osam utakmica.

Popularni ‘Pivari’ prekinuli su neverovatan niz ekipe Fenerbahčea od čak 10 pobeda za redom. Jedna stvar je jasna, večeras na parketu postojala je samo jedna ekipa, ekipa Efesa. Sada su u zaletu, i sigurno neće biti lak protivnik nikome do kraja grupne faze.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Počeli su da prikazuju partije od prošle godine i to uliva samopouzdanje u ekipu Efesa. Odlično su otvorili utakmicu i poveli sa 10:2, a do kraja su samo nastavili da dominiraju i na kraju očistili ekipu Fenera sa terena.

Najbolji u ekipi gostiju bio je Nando de Kolo sa 24 poena, 2 skoka i 4 asistencije, medjutim izostala je podrška igrača.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter