0
Domaći fudbal

FOTO: FK Rad

POTPISI NA BANJICI: Rad spremio ugovore za četiri igrača iz omladinske škole

Objavljeno: 26.02.21 u 10:37

Rad je nastavio praksu potpisivanja profesionalnih ugovora sa nadama iz omladinske škole.

Posle stipendijskih pre nekoliko meseci, zasluga za dobre igre u prvenstvu, stigle su u vidu parafa na profesionalne ugovore.

Direktor omladinske škole Građevinara Slobodan Peličić biranim rečima govorio je o desnom beku Luki Ćoroviću (2002), napadaču Vasiliju Delibašiću (2003), vezisti Matiji Gašiću (2003) i desnom krilu Veljku Radlovačkom (2003).

– Ova četiri momka su ponos kluba. Još ih je nekoliko na najboljem putu da postanu profesionalci. Sve što im se dešava je njihova zasluga i trenera Zorana Ljubinkovića. Na najboljem su putu da u najkraćem mogućem roku zaigraju za prvi tim i postanu nosioci igre Rada. Želimo da u prvom timu u najvećem broju budu deca kluba, što je tradicija Rada, rekao je direktor omladinske škole Rada Slobodan Peličić.

Trener omladinaca Zoran Ljubinković veruje da su potpisnici spremni za iskušenja u prvom timu.

– Na svakodnevnom nivou pričamo šta ih čeka u narednom periodu. Znaju da su tek na prvoj stepenici karijere. Očekuje ih vrlo naporan rad na tehnici, taktici i fizičkom planu. Najbitnije da su im ‘glave na mestu’, karakter im je dobar, pravi su radovci. Spremni su sve da daju za Rad, kazao je Ljubinković.

Novi profesionalci kluba s Banjice, nisu krili oduševljenje nakon potpisivanja ugogovra.

– Presrećan sam što sam potpisao ugovor sa Radom. Želim da se zahvalim na ukazanom poverenju direktoru omladinske škole Peličiću i treneru Ljubinkoviću, rekao je Luka Ćorović.

U sličnom tonu obratili su se i ostali igrači, Mateja Gašić:

– Veoma sam srećan što sam potpisao ugovor sa klubom u kojem sam ponikao. Želeo bih da se zahvalim Radu i svim ljudima na dosadašnjoj saradnji. Na meni je da nastavim sa napornim radom i nadam se šansi u prvom timu.


(VIDEO:YouTube/Fudbalski klub Rad)

Vasilije Delibašić:

– Srećan sam što sa samo 17 godina potpisujem profesionalni ugovor klubom u kojem sam ponikao. Nastaviću da se trudim i radim. Obećavam puno golova i pobeda. Hvala direktoru Peličiću i treneru Ljubinkoviću na ukazanom poverenju.

Veljko Radlovački:

– Srećan sam što potpisujem sa velikim klubom kakav je Rad. Hvala direktoru Peličiću i treneru Ljubinkoviću. Mnogo truda ulažu i spremaju za ono što nas čeka u daljoj karijeri. Opravdaću očekivanja. Trudiću se maksimalno na svakom treningu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter