0
Evropske lige

FOTO: AC Milan

IBRAHIMOVIĆ KRITIKOVAO NAJBOLJEG KOŠARKAŠA NA SVETU: ‘Radi ono u čemu si dobar’!

Objavljeno: 26.02.21 u 13:05

Zlatan Ibrahimović je odgovarao na pitanja švedskih novinara.

Ono što je bilo jedno od pitanja je njegovo mišljenje o trci za najboljeg fudbalera svih vremena. Zlatan nije ni malo razmišljao i odmah je rekao da je to brazilac Ronaldo Luis Nazario De Lima.

Uvek svima koji igraju sa mnom govorim da je to Ronaldo. Ronaldo je fudbal. Način na koji se kretao, kako je driblao, to zbrkano trčanje. Po mom mišljenju, on je najbolji igrač u istoriji, bez sumnje, rekao je napadač Milana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom, švedski fudbaler nije mogao da izdrži a da ne ‘pecne’ nekoga. Ovog puta prokomentarisao je NBA zvezdu Lebrona Džejmsa.

Ono što on radi je fenomenalno, ali ne volim kada ljudi sa određenim ‘statusom’ pričaju o politici. Radi ono u čemu su dobar. Ja igram fudbal jer sam najbolji u tome. Da sam političar, bavio bih se politikom. Ovo je prva greška koju poznati naprave kada osete da su to postali. Mislim da je bolje držati se dalje od takvih pitanja i raditi ono u čemu si dobar, zaključio je Ibrahimović.

Lebron Džejms, FOTO: Twitter

Zlatan Ibrahimović je do sada nastupao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, PSŽ, Mančester Junajted i LA Galaksi. U klubskoj karijeri odigrao je 604 meča i postigao ukupno 395 golova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter