0
Evrokupovi

FOTO: Twitter screenshot

ĐENARO GATUZO: „Da je italijanska ekipa napravila tako nešto, bio bi to pravi maskenbal u novinama!“

Objavljeno: 26.02.21 u 12:15

Fudbaleri Napolija eliminisani su u šesnaestini finala Lige Evrope od Granade!

Španski tim je slavio 2:0 u prvom meču, a Napoli je u revanšu uspeo da slavi sa 2:1, ali to je bilo nedovoljno za prolaz.

Legendarni Gatuzo bio je ljut na Špance, jer su po njegovom mišljenju konstantno “krali vreme” i simulirali prekršaje.

– Opet smo primili apsurdan gol, uz nekog rikošeta. Možemo da budemo ponosni, ali i tužni, jer smo u obe utakmice videli da smo bolja ekipa. Rukovodioci italijanskog fudbala moraju da obrate pažnju na ono što se događa poslednjih dana na terenima. Kad bi italijanska ekipa napravila to što je napravila Granada sa krađom vremena, bili bismo na naslovnim stranicama svih novina – izjavio je Gatuzo i nastavio:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– U prvom poluvremenu imali smo 16-17 minuta fudbala. U drugom poluvremenu sve je bilo još gore. Smatram da na terenu ipak mora da bude malo više poštovanja prema protivniku, a kada to izostane, onda moramo sami to da tražimo. Ne može sudija da izgubi tri minuta za svaki faul. Da je italijanska ekipa napravila tako nešto, bio bi to pravi maskenbal u novinama – zaključio je trener Napolija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter