3
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ PONOSAN NA SVOJE IGRAČE: ‘Milan nije pokazao da je iznad nas’

Objavljeno: 26.02.21 u 00:05

Fudbaleri Crvene zvezde nisu izgubili u šesnaestini finala Lige Evrope, ali su eliminisani nakon što je bilo 1:1 protiv Milana, i 2:2 u Beogradu.

Veoma emotivan je bio trener crveno-belih, Dejan Stanković nakon utakmice i izjavio kako je ponosan na svoje momke, ali i naglasio da misli kako je njegov tim zaslužio osminu finala evropskog takmičenja.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

– Eliminsani smo, na žalost, jer su momci pokazali u 180 minuta da mogu da se nose sa velikim timom. Mislim da smo mogli da donesemo nešto važnije. Nesrećan penal, poništen gol, pa dat gol. Malo sam ljut zbog crvenog kartona. Spremali smo se za poslednjih 10-ak minuta da odigramo „all in“. Pohvale mojim momcima, stavićemo tačku na pozitivan evropski put i okrećemo se našem prvenstvu. Još večeras pričamo o Ligi Evrope i od sutra ide novi list – rekao je Stanković za Arenu sport neposredno posle meča.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

Koliko je falio Milunović, bilo je pitanje za stratega crveno-belih.

– Kad neko ne igra, on fali. Nikad ne pričam o onima koji ne igraju. Mogu samo da budem ponosan na emocije, na rad, na trud i požrtvovanje koje smo pokazali. To je put kojim oni treba da idu, samo da im pokažeš da mogu. Sve smo spremili, momci su u svakom trenutku znali šta da rade. Ja sam oduševljen posle ove dve utakmice, momci su stvarno pobedili.

Da li je trenerska satisfakcija što je Pioli uveo ‘tešku artiljeriju’ u drugom poluvremenu?

– I nisam nešto pratio, okej, ušao je Ibrahimović na poluvremenu, a posle nisam ni gledao izmene. Gledao sam da olakšam da dođemo do te šanse u finišu i verovano sam da će se desiti. Ne mogu da kažem da nismo imali sreće. Bila je to jedna utakmica, jedan lep evropski put u kojem smo možda zaslužili da prođemo na poene. Nisu napustili teren u Beogradu i ovde sa dokazom da su iznad nas.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

3 Komentara

  1. Da se deki razume u fudbal nebi gobeljic uso ni kao gledaoc na stadion. Zbog ovakvih kao Stankovic ne gledam ni zvezdu ni reprezentaciju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter