0
ATP

FOTO: Australian open/Twitter

BRITANSKI MEDIJI O NOVAKU: „Đoković će do kraja karijere biti GOAT!“ (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.21 u 14:25

Nova Gren Slem titula Novaka Đokovića i dalje je tema u svetskim teniskim krugovima!

Strani mediji ističu da trka za titulu GOAT nikad nije bila neizvesnija i da je Srbin pokazao snagu da stigne i prestigne Federera i Nadala.

Najviše je iznenadio komentar medija iz Velike Britanije koji su morali da konstantuju da je Novak završio turnir šampionski.

Novak Đoković je jednostavno prejak. Mnogi su očekivali da nedeljno finale sa Medvedevim bude epsko, žestoka bitka, ali je Srbin imao drugačije ideje. I sasvim je jasno da će nadmašiti Federera i Nadala pre nego okači reket o kiln – navodi se u listu “Ekspres”.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Oni ističu da je Novak veoma teško došao do trijumfa.

– Đoković nije bio tako ubedljiv u svim fazama turnira. Ipak, najveći šampioni pobeđuju i kada nisu na vrhuncu svoje moći i igre. Sada je na 18 grend slemova. Imajući u vidu da je prvi osvojio 2008. u vreme kada su Federer i Nadal imali velikih bitaka pre toga, može se reći da je to veliko dostignuće. Đoković nije tako uglađen poput Federera, niti je tako snažan kao Nadal. Umesto toga, on je dobro podmazana mašina koja se retko kvari i ima dobro napajanje da završi posao – dodaje se u tekstu i nastavlja:

Do kraja karijere može da postane GOAT. Iako su Federer i Nadal ispred njega po broju grend slemova, to možda neće biti još tako dugo. Možda bude ispred njih već do kraja godine – zaključuju u “Ekspresu”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter