0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

RADE KRUNIĆ: ‘Oduševljen sam Zvezdinom igrom, žao mi je što su morali da ispadnu od nas’

Objavljeno: 25.02.21 u 23:40

Fudbaleri Milana u poslednjih 20 minuta dvomeča sa Crvenom zvezdom bili su u podređenom položaju, iako su bili brojčano nadmoćni.

Ipak, imali su sreću da prežive sve nalete šampiona Srbije i da se zbog pravila gola u gostima plasiraju u osminu finala Lige Evrope.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Pomešana osećanja imao je vezista ‘rosonera’ Rade Krunić, koji je često isticao da je navijač upravo Crvene zvezde.

– Više sam video Zvezdu dobro nego nas loše. Zvezda je pokazala veću želju. U Beogradu smo igrali bolje i imali više šansi, nego danas. Stvarno sam oduševljen Zvezdinom igrom i žao mi je što su ispali. Naravno drago mi je zbog moje ekipe, ali i žao što je Zvezda morala da ispadne od nas – istakao je Krunić, a potom dodao:

– Nismo bili iznenađeni, znamo kako Zvezda igra visoki presing jedan na jedan što je moderno u svetu fudbala. Nismo imali komplikacije u prvom poluvremenu. Zvezda bila više dobra nego što smo mi bili loši, nismo bili prepoznatljivi. To je nekarakteristično za nas. U Seriji A imamo mnogo šuteva, ovo zaista nismo bili pravi mi – zaključio je Krunić.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter