0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Europa League

LIGA EVROPE: Olimpijakos prošao dalje, Slavija Prag se radovala protiv Lestera! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.21 u 23:15

U terminu od 21 u okviru šesnaestine finala Lige Evrope odigrano je osam mečeva. U narednu fazu prošli su Jang Bojs, Dinamo Kijev, Dinamo Zagreb, Slavija Prag, Mančester Junajted, Milan, Olimpijakos i Roma.

Jedan od zanimljivijih dvomeča imali smo priliku da gledamo u Grčkoj i Holandiji. PSV nije uspeo da prođe Olimpijakos i tako nastavi takmičenje u Evropi. Ukupno je bilo 5:4 za crveno-bele.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Rezultat u večerašnjoj utakmici bio je 2:1 za PSV. Dvostruki strelac za holandjane Eran Zahavi (23. i 44. minut), uzima gotovo sve zasluge za igru svog tima. On je pored ova dva gola postigao i dva u Grčkoj pa je tako postao drugi fudbaler u istoriji koji je to uspeo.

Crveno-beli su u poslednjim minuta meča uspeli da dođu do osmine finala. Spas im je doneo Ahmed Hasan u 88. minutu. Važno je napomenuti da oni do 80. minuta nisu imali nijedan šut u okvir gola.

Ostali rezultati: [Prvi meč]

Bajer Leverkuzen – Jang Bojs 0:2 [3:4]
Klub Briž – Dinamo Kijev 0:1 [1:1]
Dinamo Zagreb – Krasnodar 1:0 [3:2]
Lester – Slavija Prag 0:2 [0:0]
Mančester Junajted – Real Sosijedad 0:0 [4:0]
Milan – Crvena zvezda 1:1 [2:2]
Roma – Sporting Braga 3:1 [2:0]

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter