0
Evroliga

FOTO: Twitter/Screenshot

EVROLIGA: Neizvesne završnice u Atini i Minhenu, Real ubedljivo slavio u Madridu! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.21 u 23:55

Odlična završnica 26. kola Evrolige, odigrani su neizvesni mečevi.

Samo pola koša razlike bilo je dovoljno da CSKA slavi u Atini protiv Olimpijakosa a Printezis je promašio šut za pobedu. CSKA je ispustio čak 25 razlike protiv crveno-belih. Najbolji u ekipi gostiju bio je Majk Džejms sa 15 poena i 6 asistencija. Odličnu igru pružio je Šakil Makisik u dresu domaćih sa 24 poena. Rezultat na kraju je bio 74:75.

Neizvesno je bilo i u Minhenu gde je Bajern samo košom razlike pobedio Makabi. Rezultat je bio 72:70 a Skoti Vilbekin promašio je ključni šut na utakmici u poslednjim sekundama. Imao je relativno otvoren šut ali nije bio precizan. Najbolji u redovima Bajerna bili su Boldvin sa 16, Rejnolds sa 15 i Cipser sa 10 poena. Vladimir Lučić je dao šest poena, imao tri skoka, dve asistencije i dve izgubljene lopte, uz jednu sjajnu blokadu.

Olimpija je slavila protiv Kimkija 84:74, a najbolji u ekipi Olimpije bio je Ševon Šilds sa 17 poena, pet skokova i tri asistencije. Odličan meč odigrao je Džordan Miki iz ekipe Kimkija sa 23 poena i 11 skokova.

Real Madrid bio je ubedljiv u prestonici Španije i sa 12 poena razlike slavio je protiv Žalgirisa ukupnim rezultatom 70:58. Gabriel Dek je bio najbolji u ekipi domaćih sa 14 poena i šest skokova. Desila se i jedna neverovatna stvar, a to je da Real Madrid nije imao ni jedno slobodno bacanje na utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter