0
Evroliga

FOTO: Youtube screenshot

DEJAN RADONJIĆ PRED MEČ SA BASKONIJOM: ‘Čeka nas još jedno teško gostovanje’

Objavljeno: 25.02.21 u 16:45

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegov tim pokušati da odigra dobru takmičarsku utakmicu protiv Baskonije u 26. kolu Evrolige.

Crveno-beli u petak od 19 sati igraju utakmicu protiv Baskonije na gostovanju, na kojoj ponovo neće biti stranaca Lengstona Hola, Lendrija Noka, Duopa Rit i Kina Koloma.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Baskonija ima skor od 12 pobeda i 13 poraza, dok je Zvezdin učinak 7-18.

– Ekipa Baskonije u borbi za Top 8, s obzirom da ima još dovoljno vremena do kraja ligaškog dela, sigurno traže svoju šansu i po igrama koje su pokazali sigurno da pripadaju borbi za samu završnicu. Ekipa koja je u odličnom statusu, poslednje tri utakmice su dobili, svaku ubedljivije od one prethodne (Žalgiris, Real u Madridu i Himki u Moskvi), svesni smo da nas očekuje dobra ekipa sa velikom kvalitetom i težak meč – rekao je trener crveno-belih.

Španski tim se nalazi u odličnoj formi, igra izvanredno u poslednje vreme i biće jako teško u Vitoriji, smatra kapiten Branko Lazić.

– Uostalom, svako gostovanje Baskoniji je teško. Očekujem da mi napravim iskorak, vraća nam se Kori Volden koji doduše neće moći u punoj meri da nam pomogne, potrebno je vreme. Očekujem svakako napredak u našoj igri, bez obzira što nismo imali puno vremena da se pripremimo za ovu utakmicu. Odlazimo u Vitoriju sa željom da odigramo dobro, jači za tog jednog igrača i u tom delu očekujem iskorak – rekao je Lazić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter