0
Evroliga

FOTO: Screenshot

ZVANIČNO: Tomas Ertel ima novi klub, ali se prava bomba očekuje na leto!

Objavljeno: 24.02.21 u 15:24

Francuski plejmejker postpisao je ugovor do kraja sezone…

On je poslednje pojačanje Asvela, a paraf je stavio na ugovor do kraja sezone, a pravo nastupa ima u francuskom prvenstvu i kupu.

– Sa velikom radošću smo dočekali Tomasa. Nije oklevao da podnese velike finansijske žrtve kako bi nam se pridružio. To je predivan gest, ali pravi znak da je Asvel prava referenca za najbolje francuske košarkaše. Videli smo u nacionalnom timu koliko je Tomas srećan što može (opet) da igra košarku! Izuzetno je motivisan da dobro završi sezonu i biće lider na putu do pehara na nacionalnoj secni, rekao je za sajt kluba iz Vilerbana predsednik i košakraška legenda Toni Parker.

Ertel nema pravo nastupa u Evroligi, a karijeru je započeo u Po Ortezu, a zatim je nastavio u Baskoniji, Anadolu Efesu i Barseloni, a rastanak s ovim klubom pratili su skandali.

Navodno, on je iza leđa čelnicima ‘blaugrane’ pregovara o transferu u redove najvećeg rivala Reala, da bi zbog toga bio ostavljen na aerodromu, a onda prekomandovan u B tim. Na kraju, došlo je do raskida ugovora, uz uslov da do kraja sezone neće potpisati za Real, sa kojim je navodno već sve dogovorio, te će od leta postati stanvovnik Madrida.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter