0
Domaći fudbal

FOTO: OFK Bačka

TRENERSKA VRTEŠKA U SUPERLIGI: Batak posle tri meseca napustio Novi Pazar, Vanić posle samo četiri kola Bačku!

Objavljeno: 24.02.21 u 15:54

I ovu sueperligašku sezonu će obeležiti veliki broj promena trenera.

Pojedini klubovi su već prebacili cifru od dva šefa struke za jednu sezonu, a poslednji odlasci zabeleženi su u Novom Pazaru i Bačkoj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Nakon poraza od Javora, uprava Novog Pazara rešila je da se zahvali Radoslavu Bataku, nakon tek nešto više od tri meseca saradnje.

Batak je u klubu sa Jošanice imao bilans od dve pobede, tri remija i četiri poraza, što je očigledno ispod ono što su očekivali čelnici, i što će biti zadatak za novog trener, trećeg u ovoj sezoni, koji će sesti na klupu tima, koji je trenutno 14. mestu Superlige, sa samo bodom više u odnosu na klubove kojima preti ispadanje.

FOTO: FK Vojvodina

Upražnjeno mesto trener je ostalo i na klupi Bačke, nakon poraza TSC-a, pošto je Nenad Vanić podneo ostavku. On je klub napustio posle samo četiri kola, iako je dobro počeo nakon pauze pobedom u 20. kolu protiv Mačeve (2:0). Međutim, posle uvodnog slavlja usledila su tri poraza, od Spartaka (0:1), Proletera (0:2) i TSC (0:3), posle čega je bivši strateg Metalca, Vojvodine, Proletera i Radnika podneo ostavku.

Zajedno sa Vanićem, klub je napustio i njegov prvi pomoćnik Radojica Vasić, a klub iz Bačke Palanke posle 23 kola zauzima poslednju poziciju uz učinak od tri pobede pet remija i čak 15 poraza.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter