0
Evropske lige

FOTO: GOOGLE

RIVALSTVO LAMPARD-DŽERARD SE SELI U ŠKOTSKU? Frenk jedan od kandidata za klupu Seltika!

Objavljeno: 24.02.21 u 21:49

Nekada veliki rivali na terenu, a u budućnosti možda i rivali na klupama dva najveća škotska kluba.

Ekipa Seltika ostala je bez trenera a u medijima je procurela vest da je jedan od kandidata za klupu Kelta bivši igrač i trener ČelzijaFrenk Lampard.

Dok Stiven Džerard uspešno vodi ekipu Rendžersa, trenutno su prvi u prvenstvu i imaju čak 18 bodova više od Seltika, zeleno-beli se muče u toku cele sezone i krenuli su u potragu za novim trenerom.

Nisu male šanse da upravo Lampard sedne na klupu, međutim prvi kandidat je ipak Stiv Klark, sadašnji selektor Škotske i poznati trener koji je pravio čuda sa Klimarnokom. Bio je proglašavan i za najboljeg trenera u Škotskoj a sa Klimarnokom je stigao i do Evrope.

FOTO: Youtube/screenshot

Međutim čelnici Seltika će morati da sačekaju da se završi šampionat kontinenta i da se Klark oprosti od reprezentacije i tek onda sedne na klupu Kelta. Ima još vremena za rasplet, a mi se nadamo da ćemo gledati dva velika rivala kako vode dva najveća škotska kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter