in , ,

PARTIZAN IPAK REŠIO DA SAČEKA: Suma se vraća u tim!

FOTO: FK Partizan

Nije se krilo u Partizanu da će Sejduba Suma napustiti ekipu i otići u Sjedinjene Američke Države.

Međutim, kako stvari stoje, čelnici FK Partizan u konsultaciji sa igračem i trenerom, rešili su da stopiraju pregovore i sačekaju neku bolju ponudu.

Ivica Iliev je potvrdio celu priču i izjavio za Telegraf:

“Obe ponude za Sumu stoje na stolu i aktuelne su, ali je klub odlučio da ne žuri s tim, jer, recimo, prelazni rok u MLS traje do 4. maja. U jednom trenutku smo čak i prihvatili uslove koje su ponudili za njega, međutim, onda smo seli, razgovarali sa igračem, trenerom i između sebe i procenili da nije potrebno žuriti, jer smatramo da uslovi moraju da budu bolji. Nismo tada želeli da rizikujemo sa povredom i nekoliko dana je pauzirao, a sada se vraća – kaže Ivica Iliev za Telegraf.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Trenutno se ne žuri.

“Apsolutno. Rekli smo cenu igrača i održavamo kontakt, ali je sve malo prolongirano, pošto usled trajanja prelaznog roka tamo ima sasvim dovoljno vremena, a i nama je Suma veoma bitan u toj našoj borbi. Priče da nije bio u sastavu zbog forme ili ne znam čega su imaginarne, jer je protiv Napretka bio sjajan, u drugoj je trener promenio taktiku da bi probio blok rivala. Pripreme je odradio fantastično i važan je deo ovog tima Partizana, pa zato i ne žurimo i nismo želeli da ga prodamo čim se nešto konkretno pojavilo. Struka kaže da radi odlično na treninzima, što nas svakako sve raduje pred tešku utakmicu u Inđiji“ – zaključuje Ivica Iliev.

Diskusija

Odgovorite
  1. Da ste normalni ili pametni kao sto niste,vi iz uprave i glavni struke, potpisali bi SUmu jos na dve godine ! Pa,on je ubedljivo najbolji igrac bez kojeg ce vam visiti Evropa!
    Njega prodati tek tamo i ev u septembru a u najboljem slucaju u januaru iduce godine. On je cudo od asa ali na zalost neki to i ne vide i ne zele da vide, ko zna iz kojih razloga!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DEJAN STANKOVIĆ PRED DUEL SA MILANOM: „Dali smo dva gola kod kuće, a jedan nam sutra treba za prolaz!“

ANHELINJO O ODNOSU SA GVARDIOLOM: „Najgore je kad trener ne veruje u vas, sudio mi je na osnovu dve utakmice!“