in , , ,

NOVI PAZAR POZVAO ČUVENOG TRENERA: COVID-19 stopirao transfer bombu!

FOTO: YouTube screenshot

Iskusni stručnjak je želeo da dođe u Srbiju!

COVID-19 je sprečio pravu fudbalsku bombu! Uprava Novog Pazara je na klupi ekipe želela Miroslava Ćira Blaževića! 

Kako prenosi Sport Klub, iskusni stručnjak je imao želju da se oproba u Superligi Srbije i dođe u Novi Pazar. Epidemiološka situacija je glavni krivac zbog koga popularni ‘Ćiro’ neće doći u Srbiju!

Da je do dogovora došlo, Blažević bi postao najstariji trener u istoriji fudbala, koji je dobio novi profesionalni ugovor. Miroslav je rođen 1936. godine. Ćiro se zahvalio na ponudi, a ističe se da je mogao da garantuje opstanak u elitnom rangu takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ: DŽOŠUA JASNO PORUČUJE: ‘Ako je Fjuri ozbiljan, zna gde da dođe i bori se sa gazdom! Želim borbu, može i u dvorištu’

Prvi angažman dobio je tokom 60-ih godina prošlog veka. Tokom karijere je predvodio veliki broj kluba i nacionalnih timova. Sedeo je na klupi Siona, Dinamo Zagreba, Paoka, Nanta… Bio je selektor Švajcarske, Hrvatske, Irana, Bosne i Hercegovine i omladinske reprezentacije Kine.

Ćiro je poznat kao duhovit čovek, a ljubitelji sporta uživaju i njegovim izjavama.

 

Diskusija

Odgovorite
  1. Vi stvarno mislite da je do trenera pa jel normalno da svaka dva meseca menjaju trenera,da nije malo i do takozvane uprave….gde su neprikosnoveni poznavalac fudbala Rasim…pa neki Cuke….pa fire…itd…itd…a zašto oni neodu…mućnite glavom…to je najgora sredina za trenera..

  2. HAhahahahaha jel moguće Pazar u drugu ligu gde pripada amaterski klub sada posle Bataka kao i svi kljubovi do sada kanal!!!! A nije kljub dao ostavku već niko neće da ih vodi

    • Sta ti znas magare jedno,pazaru zele svi da budu trener jer znaju da him nigde nije bolje nego u pazaru

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VELIKI PROBLEMI ZA PARTIZAN: Ostoja Mijailović izneo detalje o povređenim igračima!

NOVI UGOVOR U ‘KRALJEVSKOM KLUBU’: Pablo Laso ostaje trener Reala!