3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

JOJIĆ ZA NASTAVAK NIZA: ‘Bez svakog od nas se može!’

Objavljeno: 24.02.21 u 10:24

Sve je spremno za nastavak Partizanovog niza!

U petak, 26. februara ekipa Partizana odigraće 24.kolo Linglong Tire Super lige Srbije i gostovati ekipi Inđije.

O samoj ekipi i očekivanjima pred utakmicu govori prvotimac Partizana Miloš Jojić koji je na duelu prethodnog kola FK Partizan-FK Radnik Surdulica 3:0, (1:0) upisao dve asistencije.

‘Obe asistencije su mi podjednako drage, bez obzira da li govorimo o Vujketovim prvom golu (prim.aut. Igor Vujačić) ili drugom, Šćekinom ( prim.aut. Aleksandar Šćekić). U drugo poluvreme ušli smo malo konfuzno, ali smo tim golom to presekli i nastavili kako treba. Na treninzima smo uvežbavali prekide i uigravali smo pojedine akcije, što se pokazalo, naravno, kao dobro.’ – rekao je i dodao.

‘U toku karijere mi se još nije dogodilo da na jednoj utakmici imam dve asistencije i to obe baš iz prekida. Imao sam naravno i asistencije i davao sam i golove na istim utakmicama, a ovo je prvi put da imam dve asistencije iz prekida’, – dodaje Jojić.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Partizan ima dvanaest pobeda u nizu u ovoj sezonu od dolaska trenera Stanojevića. Ti si u nekima bio starter od kada si se priključio ekipi, a u neke si ulazio sa klupe?

‘Atmosfera u klubu, timu i stručnom štabu je takva da je svaki igrač jako bitan, ali i da se bez svakog od nas može, što se pokazalo u prethodnom periodu. Neke utakmice sam počinjao, ekipa je pobeđivala, neke utakmice nisam počeo i ekipa je takođe pobeđivala.’ – kaže Jojić i posebno ističe:

FOTO: Twitter screenshot

‘Ekipa je ispred svakog pojedinca, a kroz dobre igre i pobede iskaču pojedinci. Da li ću početi ili ne, zaista se time ne opterećujem, već je važno da je unutar tima atmosfera dobra, da podržavamo jedni druge i da se to vidi na terenu, da smo prava ekipa.’

Gostovanje Inđiji?

‘Očekuje nas jedan neugodan protivnik na lošem terenu, to mogu reći, jer sam gledao njihove utakmice. Teren izgleda jako loše. Inđija je ekipa koja je agresivna, koja pritiska, koja se bori za opstanak i koja samim tim ima dodatnu motivaciju. Mi smo Partizan i idemo tamo po tri boda.’, završava Jojić.

0
0

3 Komentara

  1. Vegeterijanac nemas pojma zargonski receno.
    Ti zemljace ne mozes da pretrcis parking sat,a posto si se oglasio bilo bi lepo objasniti tvoju najvecu glupost u derbiju zasto onaj penal u derbiju.
    Ne guzise pored Natha kada izvodi slobodnjake prvo za tebe je igracina magistar fudbala,drugo bas me boli uvo za vas kvazi decu Partizana kostate Partizan mnog para,a Natho bar ima iza sebe karijeru koju vas trojca(Miljkovic ,Obradovic i ti) nece te ni dostici.i na kraju je veci grobar od svo troje.
    Odlazi te zajedno sa Stanojevicem i spasite Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter