0
Evropske lige

FOTO: Youtube/screenshot

ITALIJANSKI VELIKANI ŽELE MATU: Solskjer nije iznenađen!

Objavljeno: 24.02.21 u 22:44

Tri najveća italijanska kluba Inter, Milan i Juventus zainteresovani su za Huana Matu.

Nakon 10 godina provedenih na ostrvu, Huan Mati ovog leta ističe ugovor i on će kao slobodan igrač dočekati prelazni rok.

Iako se možda očekivalo da će napustiti Mančester još u januaru, Mata se ipak odlučio da sačeka kraj ugovora i onda izabere novu sredinu. Izgleda da će se posle kišnog ostrva preseliti u toplije krajeve, a najzainteresovaniji su italijanski velikani.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Postoji opcija da Mančester produži ugovor sa Huanom na još godinu dana, međutim kako stvari stoje, španski fudbaler ne želi da sedi na klupi i sve je bliži izlaznim vratima.

On je do sada upisao samo 12 nastupa u ovoj sezoni, a Solskjer očigledno ne računa na njega u velikoj meri. Juventus, Milan i Inter su za sada najozbiljniji u nameri da ga angažuju a videćemo ko će na kraju biti najkonkretniji.

„Nisam iznenađen da su ti timovi zainteresovani za njega. On je veoma dobar fudbaler, fantastičan profesionalac i čovek“, rekao je Solskjer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter