0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA ODRADILA TRENING: Fudbaleri „osetili“ travu „San Sira“!

Objavljeno: 24.02.21 u 21:38

Odradili su fudbaleri Crvene zvezde poslednji trening pred utakmicu sa Milanom koja je na programu sutra od 21 čas i „osetili“ travu „San Sira“ na koji će sutra istrčati i pokušati da eliminišu italijanskog velikana iz Lige Evrope!

Treningu je prethodila konferencija Dejana Stankovića koji je istakao da su svi fudbaleri izuzetno spremni za meč i da ga sa nestrpljenjem isčekuju, što se videlo i kada su istrčali na teren drugog najvećeg stadiona u Evropi koji ima kapacitet od 75293 mesta. Iako će sutra tribine biti prazne, sigurno je da nas čeka pravi fudbalski spektakl kao i uvek kada snage odmeravaju Crvena zvezda i Milan.

Prvi je na teren izašao stručni štab koji je spremio rekvizite i lopte kako bi se prvotimci dobro zagrejali. Usledila je dobro poznata „ševa“, a onda i rad na taktici, što je tipičan raspored treninga koji fudbaleri Crvene zvezde imaju dan pred utakmicu, pogotovo evropsku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Stanković je svojim izabranicima preneo sve ono što im je bitno da znaju pred meč sa Milanom, iako su i dan pred polazak u Italiju vredno uvežbavali taktiku za revanš susret sa italijanskim predstavnikom. Ipak, danas su imali priliku da utvrde gradivo na stadionu koji je jedan od 29 sa dozvolom da se na njemu igra finale Lige šampiona i koji je kroz svoju bogatu sportsku, ali i kulturnu istoriju ugošćavao mnoge poznate muzičare.

Njegova prva namena bila je da posluži na Svetskom prvenstvu koje se odigralo 1934. godine, a sada je jedan od najpoznatijih fudbalskih domova u Evropi i mesto na kom igraju gradski rivali – Milan i Inter.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter