in , ,

LOLLOL PobedaPobeda

ZDRAVKO MAMIĆ: ‘Ja sam veliki navijač Crvene zvezde, želim je pored sebe’

FOTO: Youtube

Alfa i omega zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, ponovo je govorio o Crvenoj zvezdi.

Jedan od najuspešnijih sportskih radnika u regionu, nedavno je komentarisao uspehe Dinamo Zagreba, a tom prilikom se dotakao i šampiona Srbije.

Mamić je odgovorio na pitanje ko bi pobedio u slučaju da se sastanu Dinamo i Zvezda.

 Jasno sam i javno rekao da ne bih želeo da Zvezdu izvučemo u Evropi. Ne želim Zvezdu protiv sebe, želim Zvezdu pored sebe. I neka Zvezda napreduje, ja sam njihov navijač i svih klubova s ovih prostora. Utakmica Dinama i Zvezde bila bi neizvesna, odlučivale bi nijanse – rekao je Mamić, a prenosi ‘Večernji list’.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Govorio je i o hrvatskoj ligi i o napadima na zagrebačke ‘modre’.

– Hrvatska liga napreduje, što je fenomen koji ne mogu da objasnim. Tamo nema novca za ovo piće koje sada pijemo. Divim se tim sportskim radnicima i kako opstaju bez bilo kakvih sredstava. Što se tiče Dinama, mnogo puta sam pokazao da ne gledam svoj interes nego da podmećem svoja široka leđa za interese Dinama. Mene možete da gazite koliko hoćete, ali kad krenete na Dinamo, ja nemam kočnice i uvek ću reagovati.

Sećam se kad sam za vreme rata putovao u inostranstvo i govorio da sam Hrvat. Ljudi nisu imali pojma, pa bih rekao da je to bivša Jugoslavija. Znali su za Jugoslaviju, ali su govorili ‘to su idioti, ubijaju se, kolju se’. Ali, kad bismo došli do Šukera i Bobana, onda bi znali o čemu pričamo – kazao je Mamić.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DUŠAN BASTA: ‘Zvezda ima šansu u revanšu’

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU! Katai dobio dozvolu da igra!