1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ŽALGIRIS KAZNIO LOŠE POLUVREME ZVEZDE! Crveno-beli igrali ‘samo’ 20 minuta i doživeli poraz u Kaunasu (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.21 u 20:50

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u meču 24. kola Evrolige rezultatom 75:62.

Crveno-beli su odigrali sjajno prvo poluvreme, ali su sve prosuli u nastavku, pogotovo u 4/4 u kojoj su postigli samo četiri poena.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

U prvih 20 minuta odlično su igrali izabranici Dejana Radonjića. Na krilima raspoloženog Marka Simonovića koji je pogađao iz svih pozicija, crveno-beli su stekli prednost od 13 poena, ali su se domaći vratili i na pauzu se otišlo sa samo +4 za Zvezdu.

U trećoj deonici ipak je došlo do preokreta. Zvezda je vezala pet minuta bez postignutog poena, a Žalgiris napravio seriju 10:0.

Džordan Lojd je trojkom na isteku treće deonice uneo neizvesnost pred odlučujućih 10 minuta, ali su se problemi Zvezde u ofanzivnoj igri nastavili.

Usledili su novi sušni minuti, ovog puta čak šest i po bez ijednog poena, a Žalgiris je to vreme iskoristio da se odlepi na dvocifrenu razliku i tako prelomi meč.

Nestale su sve opcije u napadu, a kada su počeli i propusti u odbrani, te lako dozvoljeni ofanzivni skokovi, bilo je jasno da je meč završen.

Kao da su Zvezdini igrači ostali bez daha usled skraćene rotacije, jer ni Žalgiris nije igrao ništa posebno vredno pomena, ali je na svežinu prilično lako upisao novi trijumf.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter