0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Vraća se Liga šampiona, verujemo u golove i dobru igru košarkaša Zvezde u Litvaniji

Objavljeno: 23.02.21 u 10:49

Pred nama je zanimljiv sportski dan, na programu su utakmice nokaut faze Lige šampiona i Evrolige, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

19.00 Žalgiris – Crvena zvezda

Korona virus je ozbiljno udario na tim Crvene zvezde, pa Dejan Radonjić u roster za Evroligu mora da uvrsti i juniore, ali nije jedini problem. Velika muka su i neizvesne završnice koje crveno-beli gube, a poslednju protiv Zenita u Beogradu kada je Džordan Lojd promašio ulaz za pobedu tri sekunde pre kraja. U Kaunasu bismo mogli ponovo da gledamo zanimljivu završnicu, pa i ako je Zvezda ne dobije, pokrivamo se hendikepom.

Predlog: H2 -7,5 (1.85)

19.00 Lids – Sautempton

Dve ekipe sa vrlo ofanzivnim pristupom i to bi moglo (konačno) da znači da bismo u Premijer ligi trebalo da gledamo efikasan fudbal i vatromet na obe strane terena. No, imajući u vidu mnoge 0:0 utakmice ove sezone u engleskom fudbalu, ništa nije sigurno. No, verujemo makar u dva gola tima Marsela Bjelse, ali ni da ekipa Sautemptona neće ostati bez odgovora.

Predlog: GG3+ (1.90)

21.00 Atletiko Madrid – Čelsi

Atletiko na ovaj meč stiže posle nimalo lakog dvomeča sa Levanteom, iako je tako bilo zamišljeno, gde je više bodova izgubio nego osvojio. Igrački kadar Dijega Simeonea nije tako širok kao kod ostalih timova. Međutim, ne može se odreći Lige šampiona u ovoj fazi sve i da želi, a sigurno ne želi. Ne može da se ne kaže kako Tuhel nije popravio Čelsi. Timo Verner tek dolaskom zemljaka daje znake života, a prekinuo je i post koji je trajao više meseci.

Predlog: GG (2.00)

21.00 Lacio – Bajern

Iako zvuči čudno, ali Lacio i Bajern nikada nisu igrali međusobno u evrokupovima. U Rim su doputovali pod velikim pritiskom posle serije loših rezultata, ali snaga Bajerna je da dobro igra kada je najpotrebnije. Međutim, nije baš da svaki neuspeh mirno prihvataju. Sergej Milinković-Savić i Ćiro Imobile su pokretačka snaga Inzagijevog tima u kome neće biti Luisa Felipea, možda Strakoše, Radua i Pereire. Sve češće igraju tvrde mečeve u kojima nema puno lepote, a ni golova.

Predlog: Ki2 (1.80)

UKUPNA KVOTA 12.65 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter