0
Fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

SAVIĆEVIĆ JASNO I GLASNO: ‘Kod Piksija nema splavova i poseta ljubavnicama’!

Objavljeno: 23.02.21 u 12:26

Dejan Savićević zna da će Piksi uvesti red u reprezentaciju i da neće biti nediscipline!

Legendarni fudbaler Crvene zvezde dao je do znanja da razlog dolaska reprezentativaca neće biti splavovi. Bio je jasan i po pitanju menadžera.

– On je pravi čovek da reprezentativcima probudi patriotizam i osećaj privrženosti zemlji. Rekao bih da Srbija to sad nema. Jer da ima, uz kvalitet koji poseduju njeni igrači, sigurno bi se plasirala na Evropsko prvenstvo. Beograd ima mnogo splavova i možda su oni glavni problem srpske reprezentacije. Ako Piksi ne može da se nametne kao autoritet i reši pitanje discipline na svim nivoima, onda ne znam ko bi mogao. Takođe, Piksi ne dozvoljava mešanje u posao. Kod njega ne prolaze one fore: “Ovaj mora da igra zbog menadžera”, počeo je Savićević.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sada prvi čovek FS Crne Gore zna da je posao selektora danas težak zbog nediscipline igrača. Navodi da većina njih dolazi na okupljanje da posete porodice, a neki i ljubavnice.

Nema potrebe da vučemo paralelu između Piksija igrača i Piksija trenera. Dobar je u svom poslu i zna se da kod njega mora da bude gvozdena disciplina. U klubu je lakše uspostaviti red, jer si svaki dan sa igračima, znaš šta od koga možeš da očekuješ. Onoga koji nije dobar jednostavno prodaš i dovedeš drugog. U reprezentaciji je to teže, posebno što igrači na okupljanje nekad gledaju kao na relaksaciju. Dođu da se odmore, da obiđu familiju i ljubavnice.

Fudbalska reprezentacija Srbije će u sedam dana odigrati tri meča i Savićević misli da će zbog toga Piksi imati vatren debi.

Uveren sam da će Piksi uspeti brzo da se uklopi, nema veze što je dugo živeo van Srbije. Pratio je sve utakmice reprezentacije, upućen je, poznaje igrače, zna čime raspolaže. Jedino je malo problem što će u sedam dana imati tri utakmice. Vrlo je važan dobar start kvalifikacija, jer retko kad se dešavalo da počne loše a da se dobro završi. Nadam se da će Piksi do tada složiti sve kako treba, zaključio je popularni ‘Genije’.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter