0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OVU VEST SU ZVEZDAŠI DUGO ČEKALI: Crveno-beli dobijaju ogromno pojačanje za Milan!

Objavljeno: 23.02.21 u 10:15

Nakon remija (2:2) u Beogradu, ekipa Dejana Stankovića ima čemu da se nada u revanšu.

Prethodnih dana stizale su uglavnom ne preterano lepe vesti po Dejana Stankovića, oko povreda igrača, ali sada je stigla jedna odlična – vraća se Aleksandar Katai!

Najbolji fudbaler Crvene zvezde trebalo bi da dobije ovog utorka dozvolu lekara za igranje utakmica, a u tom slučaju on će biti deo crveno-bele ekspedicije, koja će krenuti put Italije na revanš susret protiv Milana (četvrtak, 21.00).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Teško je očekivati da će desetka crveno-belih od prvog minua biti na terenu, zbog duge pauze, ali ne bi bilo iznenađenje da u slučaju ‘jurenja’ rezultata dobije šansu u drugom poluvremenu.

Katai je van terena još od meča Srbije i Škotske iz novembra kada na analizama krvi nije dobio dobre rezutlate. Počeo je da trenira u Turskoj, postepeno se pridruživao saigračima i čekao dobre vesti o oporavu, a čini se da je konačno sve rešeno.

FOTO: Crvena zvezda

Ovo bi moglo da bude veliko pojačanje za Zvezdu pred revanš u Milanu, pošto su za taj duel otpisani Strahinja Eraković, Aksel Bakajoko, Nemanja Milunović i Milan Rodić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter