0
Domaći fudbal

Foto: FK Radnički Niš

‘VAŽNA POBEDA, BILI SMO TEŠKO UZDRMANI’: Gaćinović zadovoljan nakon trijumfa Radničkog u Šapcu

Objavljeno: 22.02.21 u 20:15

Fudbaleri Radničkog upisali su prvu pobedu u drugom delu Superlige Srbije.

Nišlije su u Šapcu savladale Mačvu rezultatom 2:0, u sklopu 23. kola. Pogotke su postigli Gavrić u 12. i Kasalica u 83. minutu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Šef stručnog štaba Radničkog Vladimir Gaćinović bio je zadovoljan nakon ovog meča.

-Teška utakmica i mnogo važna pobeda za nas. Bili smo žestoko uzdrmani u prethodna četiri dana nakon onog izdanja u Novom Pazaru i ovaj trijumf nam je bio neophodan kako povratili dobru atmosferu. Mislim da smo zasluženo osvojili tri boda. U prvom poluvremenu smo bili bolji rival na terenu, dali smo gol na vreme, a kasnije smo propustili nekoliko izglednih šansi da sve rešimo do pauze. U nastavku su oni krenuli na sve ili ništa, imali su svoje prilike, imali smo ih i mi, a jednu smo uspeli da pretvorimo u pogodak i stavimo tačku na ovaj susret u finišu. Ponavljam da nam je ovo bilo jako bitno psihološki i sada možemo na miru da se pripremamo za utakmicu protiv Spartaka, koja je na programu u subotu, rekao je Gaćinović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter