0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

‘VADIM PIŠTOLJ I PUCAM U SINIŠU MIHAJLOVIĆA’: Bivši fudbaler Zvezde otkrio legendarnu anegdotu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.21 u 13:55

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Dragiša Binić, važi za nekog ko je imao prilično ludu glavu kada je bio mlad.

Svi pamte njegove anegdote sa peharom Lige šampiona.

Binić uvek priča bez dlake na jeziku i prepun je dogodovština iz igračkih dana.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Gostujući u emisiji Nebojše Petrovića ‘Mojih TOP 11’, legendarni fudbaler crveno-belih prisetio se neverovatne priče dok su on i Siniša Mihajlović bili cimeri.

Kada je došao u Zvezdu, Miha je bio veoma tačan, a to je nerviralo Binića, pa je odlučio da mu spremi jednu smicalicu.

Mi smo imali milijardu doživljaja. On je kao klinac drhtao od Ljupka. Došlo je dete iz Borovog sela i znao je samo da igra bilijar, i igrao je strašno. Nema šanse da ga pobedite. Miha je bio mnogo tačan. Nikada nije zakasnio. Pred utakmicu on dođe pola sata ranije, kupi novine, legne i čeka. Mi smo bili cimeri, a mene je nerviralo to što je bio baš toliko tačan, pa sam rešio da ga malo uplašim. Dolazim ja u sobu, on leži, a ja sam stavio neke ćorke u pištolj, pa mu kažem: ‘Ti cinkarošu, sad ću da ti’, vadim pištolj i pucam,  a on viče ‘ne, Bino’. On onda skuplja noge i mrda prstima da vidi da l’ je ranjen, gleda u mene i ništa mu nije jasno – objasnio je Dragiša Binić u emisiji ‘Mojih TOP 11’.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter