in , , ,

TugaTuga

STRAVIČNA ISPOVEST BIVŠE RUKOMETAŠICE! ‘Trener me je silovao s 12 godina’ (VIDEO)

FOTO: Youtube/printscreen

Bivši rumunska rukometašica, Marijana Ćetiner, otkrila je jezive detalje kroz koje je tokom svog života prošla.

Rumunka je u intervjuu za portal ‘gsp.ro’ ispričala potresne stvari, kao i da je bila žrtva silovanja i zlostavljanja.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

– Nisam imala majku i oca, ostala sam u sirotištu. Tukli su me i silovali. Rodila sam onako kako sam rodila … Ta beba je umrla. Da, u sirotištu. Takođe me je silovao trener, da, Nita Grigore – rekla je Marijana Ćetiner, a potom nastavila i istakla da ona nije bila jedina:

Nisam bila jedina koga je trener zlostavljao. Zlostavljanje je započelo u 12. godini. Događalo se u kampu. Pozvao bi vas u svoju sobu i naterao da se svučete. Ako niste želeli on bi rekao: Sutra ideš kući, vraćaš se u sirotište. Đavo te uzima! Nisam mogla ni sa kim da razgovaram. Ko će da te brani? Svet bi njemu verovao.

FIzičko zlostavljanje događalo se i na utakmicama.

‘Kada niste postigli gol, tukli bi vas tamo na klupi. Prebio me je ovaj gad. Tukao nas je preko članka. Rekao bi: Ako ne postignete 10 golova od 10, đavo će vas odvesti! To se događalo dok nisam zatrudnela’ – kazala je, a potom nastavila:

Morala sam da abortiram u petom mesecu i umirala sam. Imala sam 12-13 godina. Bilo je teško, strašno! Prljavi trener. Ne znam da li je još uvek živ. Kad nemaš mamu ili tatu, sve ode dođavola. Život je bio težak – rekla je Ćetiner.

Agonija se nastavila i kasnije, kad je već postala zrela osoba. Ova bivša igračica i trener uhapšena je 1995. godine i sledeće je osuđena na tri godine zatvora zbog ‘podsticanja ili primamljivanja osobe na seks sa ljudima istog pola’.

Posle skoro tri godine u kojima je rekla da je pretrpela stravična mučenja u kaznionicama Aiud i Tirgsor, Ćetiner je 1998. godine oslobođena predsedničkim dekretom bivšeg prvog čoveka Rumunije, Emila Konstantineskua.

Marijana Ćetinar se prijavila za politički azil u Nemačkoj, gde i danas živi.

 

 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PONAVLJANJE ISTORIJE PROTIV MILANA: Antologijski mečevi crveno-belih i ‘rosonera’

PROBLEMI ZA KLUB IZ MADRIDA: Jedan od najboljih igrača propušta meč u Ligi šampiona!