0
Tenis

FOTO: Twitter

SRĐAN ĐOKOVIĆ O FILMU ‘DARA IZ JASENOVCA’: ‘Verovatno imaju problem sa nama zato što smo najbolji i zato što branimo svoje’

Objavljeno: 22.02.21 u 14:25

Otac Novaka Đokovića, Srđan, govorio je o tome da njegov sin teško podnosi nepravde koje trpi od strane kritičara i da on ne daje povoda da se prema njemu iko ponaša na taj okrutan način.

– To je tako jednostavno. Tako se ponašaju i prema nama kao zemlji, pa i prema njemu kao pojedincu. Ova užasna priča o filmu Gage Antonijevića je pokazala koliko mi imamo strašnih problema. Svako od tih naroda oko nas ima nekih problema sa nama. Zašto je to tako? Ne znam. Verovatno je to zato što smo najbolji i što nikada nikoga nismo napadali, nego smo branili svoje – rekao je Srđan Đoković gostujući u jutarnjem programu Hepi TV.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

On je rekao da će Kosovo i Metohija uvek biti sveta srpska zemlja, bez obzira na to ko na njoj živi.

– To je svrha našeg postojanja na ovom svetu. Tamo ima 2000 srpskih manastira i crkava i to će uvek biti srpska zemlja – kazao je Đoković.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter