0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

MEDIJI U ITALIJI BRUJE: Srbin menja Džeka u Romi?!

Objavljeno: 22.02.21 u 21:43

Vučica traži zamenu za iskusnog napadača…

Uprava Rome potencijalno se nalazi u velikom problemu kada je rešenje napadača za sledeću sezonu u pitanju. Edinu Džeku ugovor ističe, nakon svega što se desilo i loših odnosa sa upravom nije realno da će ga produžiti, dok se Borhi Majoralu pozajmica završava.

Zvog toga u Rimu uveliko rade na dovođenju novog igrača, a jedno od mogućih rešenja je napadač Fiorentine Dušan Vlahović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Bivši đak Partizana upisao se na poslednja dva meča u Seriji A, protiv Specije i Sampdorije, za ukupnih devet golova, zbog čega je privukao pažnju Rome. On je želja funkcionera ‘vučice’ Tijaga Pinta, koji je navodno već obavio razgovore s zastupnicima igrača.

Roma za sada nudi ‘samo’ 15 miliona evra, što verovatno neće ni razmatrati uprava ‘ljubićastih’, pogotovo jer je i Milan pokazao interesovanje.

FOTO: Twitter/printscreen

Podsetimo, Vlahović je u Firencu stigao 2018. godine iz Partizana za dva miliona evra, a ove sezone je na 25 utakmica u svim takmičenjima postigao devet golova i jednom asistirao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter