0
Košarka

FOTO: Twitter

JOKIĆU NE IDE – DENVER GUBI! Nagetsi poraženi od Atlante, brutalna partija Janga (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.21 u 09:13

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Atlanta Hoksa rezultatom 123:115, uz nešto slabiju partiju Nikole Jokića.

Srpski košarkaš odigrao je ispod nivoa na koji nas je navikao. ‘Džoker’ je postigao ‘samo’ 15 poena, uz slabiji šut iz igre (5/15), a dodao je i 10 skokova, te šest asistencija.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Najefikasniji pojedinac u redovima Denvera bio je Džamal Marej sa 30 poena, 16 je ubacio Fakundo Kampaco, a po 15 su imali još Moris i Barton.

U ekipi Atlante, brutalna partija Trea Janga koji je rešetao koš i sjajno proigravao saigrače. Postigao je 35 poena uz 15 asistencija, Klint Kapela je imao 22 uz 12 skokova.

Bilo je jasno dasu Nagetsi u problemu kada Jokiću ne ide najbolje i tako je i sinoć. Iako je Denver sjajno počeo i imao prednost tokom većeg dela prvog poluvremena, nije se tako i završilo.

Jang je pokrenuo ključnu seriju 17:5 sredinom druge četvrtine kada Hoksi dolaze do osetnije prednosti 64:54. Nastavila je Atlanta u istom ritmu i u drugom poluvremenu.

Pogađali su iz svih pozicija i zatrpavali koš rivala, pa su u jednom momentu imali i maksimalnih +22, kada je na semaforu pisalo 91:69.

Atlanta se opustila, dopustila Denveru da se vrati na sedam poena minusa na dva minuta pre kraja, ali su ipak Hoksi odigrali onoliko koliko je bilo potrebno da se upiše pobeda.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UjPGlhxtz3I

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter