0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

HAOS U BARSI SE NASTAVLJA: Besni navijači opkolili automobil defanzivca jer je skrivio penal, on završio u suzama

Objavljeno: 22.02.21 u 22:23

Nezadovoljstvo navijača traje još od finiša prošle sezone…

Dosta je potresa na ‘Nou Kampu’ u poslednje vreme, legenda i kapiten, Lionel Mesi je na izlaznim vratima, forma nije na zadovljavajućem nivou, finansijski problemi su sve veći…

Zbog toga su navijači i te kako nezadovoljni, a poslednji na udaru se našao Kleman Lengle. Defanzivac je ove sezone greškama u nekoliko navrata koštao ekipu bodova, a posledni put u nedelju protiv Kadiza.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Francuski internacionalac je skrivio treći penal ove sezone, po čemu je vodeći u klubu, u 89. minutu. Kadiz je poklon realizovao, pogodio za 1:1 i otkinuo dva boda Barseloni.

Navijači su Lengleu posebno zamerili što je nakon greške uhvaćen s osmehom na licu, ali jasno je da se radilo o ironičnom smešku. Ipak, Francuz je nakon utakmice imao posebnu neprijatnost. Dočekali su ga vidno nervozni navijači koji su imali šta da mu poruče, okružili su njegov automobil i dobacivali mu.

Kako pišu španski mediji, Lengle je otišao kući utučen, neki navode i da je plakao zbog ove neprijatnosti, te su odmah počele da mu stižu poruke podrške na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter