0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

HANS FLIK: „Imamo ideju kako želimo da igramo protiv Lacija, ovo su posebne utakmice za nas!“

Objavljeno: 22.02.21 u 18:07

Trener Bajerna o narednom protivniku u Ligi šampiona!

Fudbaleri Bajern Minhena sutra gostuju Laciju, a trener Bajerna Hans Flik izjavio je da njegov tim mora da bude u vrhunskoj formi u Ligi šampiona.

Moramo da budemo u vrhunskoj formi u Ligi šampiona. Ovo su posebne utakmice za nas i očekujem da ćemo da budemo veoma motivisani – rekao je Flik na konferenciji za medije i nastavio:

– Imamo ideju kako želimo da igramo i to želimo da pokažemo od početka utakmice. Imam potpuno poverenje da će moj tim to da učini sutra – izjavio je trener prvaka Evrope.

Trener Bajerna govorio je i o povratku Leona Gorecke, pošto je fudbaler bio zaražen koronavirusom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Ne možete uzimati zdravo za gotovo povratak posle takve bolesti. Nadam se da će moći da igra, kao i u Frankfurtu što je odigrao drugo poluvreme. Dobro utiče na našu igru – rekao je Flik.

Strateg ekipe iz Minhena pričao je i o povređenim igračima u timu.

– Imamo nekoliko igrača koji su povređeni, Niklas Zile je jedan od njih. Danas smo mu dali dan odmora, a sutra putuje – zaključio je Flik.

Strelac pobedničkog gola u finalu prošle godine, Kingsli Koman, izjavio je da su putovanja njegove ekipe bila iscrpljujuća.

– Sva putovanja uoči ove utakmice su bila iscrpljujuća i imali smo malo igrača na raspolaganju. Sutra je meč u Ligi šampiona i daćemo sve od sebe da pobedimo – izjavio je Koman.

Meč između Lacija i Bajerna na rasporedu je u utorak od 21 čas u Rimu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter